teltek
loading...

Sveriges enda tillverkare av högpresterande dynamiska checkvågar, med 30 års erfarenhet!

Julen närmar sig med stormsteg och vi på Teltek har förberett med vår fina gran på gården.

Förra veckan var vi och åt julmat samt bowlade, där självaste VD:n tog hem första priset i bowlingen. Men det fanns även andra fina priser som delades ut. 


Teltek stänger inte under mellandagarna, men vet du redan nu att du behöver kontakta en specifik person, var vänlig att kontaka oss redan nu.

Mejl: info@teltek.se
Telefonnr: 019-311 300.

Vi tillverkar utrustning för produktkontroll i industrin. Kunderna är främst stora producenter inom livsmedel, läkemedel och kemisk/teknisk industri.

Teltek är en ledande leverantör i Sverige och har även en betydande export inom övriga Europa. Sortimentet består bl. a. av checkvågar, metalldetektorer, röntgenutrustning och visionlösningar.

Vi söker dig som har god teknisk bakgrund och några års erfarenhet av servicejobb. Huvuduppgifterna består av felsökning, installation, underhåll, support av våra produkter och reservdelsbeställningar.

Du har ett stort intresse i problemlösning och egenskapen att ställa kunden i centrum. Du kännetecknas av disciplinerat och professionellt agerande. Du har en stor drivkraft att lyckas med uppgiften.

Du har även bra kunskaper i svenska och engelska, då vi har kunder över hela världen. Arbetet innebär mycket resor främst i Sverige (c:a 100 resdagar om året).

Du erbjuds goda anställningsförhållanden och ett mycket fritt och spännande jobb under stort ansvar i ett expansivt företag.
 
Kontakta personalchef Ylwah Englund, tel. 019-311309 för mer information. Du är välkommen att skicka in din ansökan till info@teltek.se, senast 2018-09-02.
 

Teltek har öppet hela sommaren, vi har dock ingen säljare på plats under vecka 30
(23-27 juli). 
Vet du med dig att du behöver en offert eller hjälp med en problemlösning så hör därför av dig redan nu.
Behöver du support ringer du direkt till serviceavdelningen: 019-311 503

Vår servicechef Andreas Carlsson slutar den
31 maj på Teltek. Vi tackar Andreas för hans tid  och väl utförda jobb här på Teltek och önskar honom lycka till i framtiden.
Ny servicechef från och med 15 juni är Michael Gustavsson. 
Varmt välkommen Michael.

Om du prenumererar på Telteks nyhetsbrev, så har du nu chansen att vinna en Weber grill. Vinnaren publiceras den 20 juni.
Du kan anmäla dig till nyhetsbrevet här.

Kontakta oss:

Teltek i Örebro AB
Argongatan 83
703 74 Örebro

Telefon: 019 311 300
E-post:
info@teltek.se

Nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress för att registrera dig för vårt nyhetsbrev. 4

In our demo-room you can find Cassel’s x-ray and metal detector. Do you know the difference between them? Slide to the other picture to find out. #xray #metaldetector

Certifierade i enlighet med ISO 9001:2015 samt 14001:2015

Vi stödjer BRIS