teltek

Jobba med oss

Vi tillverkar utrustning för produktkontroll i industrin. Kunderna är främst stora producenter inom livsmedel, läkemedel och kemisk/teknisk industri.

Teltek är en ledande leverantör i Sverige och har även en betydande export inom övriga Europa. Sortimentet består bl. a. av checkvågar, metalldetektorer, röntgenutrustning och visionlösningar.

Vi söker dig som har god teknisk bakgrund och några års erfarenhet av servicejobb. Huvuduppgifterna består av felsökning, installation, underhåll, support av våra produkter och reservdelsbeställningar.

Du har ett stort intresse i problemlösning och egenskapen att ställa kunden i centrum. Du kännetecknas av disciplinerat och professionellt agerande. Du har en stor drivkraft att lyckas med uppgiften.

Du har även bra kunskaper i svenska och engelska, då vi har kunder över hela världen. Arbetet innebär mycket resor främst i Sverige (c:a 100 resdagar om året).

Du erbjuds goda anställningsförhållanden och ett mycket fritt och spännande jobb under stort ansvar i ett expansivt företag.
 
Kontakta personalchef Ylwah Englund, tel. 019-311309 för mer information. Du är välkommen att skicka in din ansökan till info@teltek.se, senast 2018-09-02.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter