teltek

Vi söker säljare 

Säljare Sverige (Svealand/Norrland)

Dina arbetsuppgifter

Du har lätt för att bygga relationer på olika nivåer hos våra kundföretag. Prata ekonomi utifrån investeringar med VD, men också förstå det tekniska resonemanget ute på golvet. Kunderna återfinns främst inom livsmedels- och läkemedelsindustrin.

Din primära uppgift är att bearbeta nya och befintliga kunder. Men som säljare ingår du inte bara i säljteamet utan också i ett prestigelöst större team med alla de kollegor som utvecklar, producerar och servar produkterna.

Du förväntas vara självgående och ansvarar själv för hela säljprocessen. Du lägger upp dina säljplaner, kontaktar själv kunderna, bokar möten, analyserar kundernas behov, skickar affärsförslag, följer upp och leder till avslut. Du bör räkna med ca 100 dagar på fältet per år, ibland längre resor med övernattning.
 
Utöver kundkontakterna är det viktigt att du utvecklar ett nära samarbete med dina arbetskollegor, säljteamets framgångar vilar i hög grad på utvecklings- och produktionsavdelningen.
 
Din profil
Din utbildningsbakgrund består sannolikt av gymnasie- eller högskoleutbildning, gärna med ekonomisk eller teknisk inriktning. Vi söker dig som har erfarenhet av liknade roll, men störst vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. Du är självgående och tar egna initiativ. Du kan jobba självständigt men förstår vikten av att samspela med företagets övriga ”spelare”.
 
Förutom ovan nämnda egenskaper gillar du teknik och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du är serviceinriktad och lösningsorienterad med en ödmjuk framtoning.

Låter detta intressant? I så fall har du möjlighet att få ett utvecklande och varierande arbete i en mycket stimulerande miljö.
 
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:
Knut Kroon
på tel: 0705-555 341
 
Din ansökan mailar du till:
knut.kroon@affarsmannaskap.se

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter