teltek
loading...

Sveriges enda tillverkare av högpresterande dynamiska checkvågar, med 30 års erfarenhet!

Julen har passerat och vi är tillbaka på banan igen. Vi passar på att säga välkommen till två nya servicetekniker, Pontus och Ziad. Varmt välkomna!

Telefon: +46 19 311 306                                  Telefon: +46 19 760 39 61
Mejl: pontus.tholg@teltek.se                             Mejl: ziad.alkadhimi@teltek.se

Julen närmar sig med stormsteg och vi på Teltek har förberett med vår fina gran på gården.

Förra veckan var vi och åt julmat samt bowlade, där självaste VD:n tog hem första priset i bowlingen. Men det fanns även andra fina priser som delades ut. 


Teltek stänger inte under mellandagarna, men vet du redan nu att du behöver kontakta en specifik person, var vänlig att kontaka oss redan nu.

Mejl: info@teltek.se
Telefonnr: 019-311 300.

Vi tillverkar utrustning för produktkontroll i industrin. Kunderna är främst stora producenter inom livsmedel, läkemedel och kemisk/teknisk industri.

Teltek är en ledande leverantör i Sverige och har även en betydande export inom övriga Europa. Sortimentet består bl. a. av checkvågar, metalldetektorer, röntgenutrustning och visionlösningar.

Vi söker dig som har god teknisk bakgrund och några års erfarenhet av servicejobb. Huvuduppgifterna består av felsökning, installation, underhåll, support av våra produkter och reservdelsbeställningar.

Du har ett stort intresse i problemlösning och egenskapen att ställa kunden i centrum. Du kännetecknas av disciplinerat och professionellt agerande. Du har en stor drivkraft att lyckas med uppgiften.

Du har även bra kunskaper i svenska och engelska, då vi har kunder över hela världen. Arbetet innebär mycket resor främst i Sverige (c:a 100 resdagar om året).

Du erbjuds goda anställningsförhållanden och ett mycket fritt och spännande jobb under stort ansvar i ett expansivt företag.
 
Kontakta personalchef Ylwah Englund, tel. 019-311309 för mer information. Du är välkommen att skicka in din ansökan till info@teltek.se, senast 2018-09-02.
 

Teltek har öppet hela sommaren, vi har dock ingen säljare på plats under vecka 30
(23-27 juli). 
Vet du med dig att du behöver en offert eller hjälp med en problemlösning så hör därför av dig redan nu.
Behöver du support ringer du direkt till serviceavdelningen: 019-311 503

Kontakta oss:

Teltek i Örebro AB
Argongatan 83
703 74 Örebro

Telefon: 019 311 300
E-post:
info@teltek.se

Nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress för att registrera dig för vårt nyhetsbrev. 0

Vi välkomnar två nya servicetekniker till Teltek, Pontus och Ziad. Varmt välkomna! #servicetekniker #serviceengineer #teltekab

Certifierade i enlighet med ISO 9001:2015 samt 14001:2015