teltek
loading...

Sveriges enda tillverkare av högpresterande dynamiska checkvågar, med 35 års erfarenhet!

Vi tackar för dessa två dagar på Empack och återgår nu till arbetet på kontoret.
Har du några frågor eller funderingar? Kontakta oss på 019-311 300.
 
Vi på Teltek önskar dig en fortsatt trevlig fredag!  

Den 2-3 oktober är det dags för förpackningsmässan Empack i Kistamässan, Stockholm.

Kom och prata med oss i monter C:01, få inspiration och kunskap om våra produkter och missa inte vårt erbjudande i montern.

Fri entré men registrering krävs.
Registrera dig och dina kollegor, använd koden 1010 för samtliga biljetter. 
 
Registrera dig här

Hoppas vi ses där! 

Vi söker dig som har god teknisk bakgrund och några års erfarenhet av servicejobb. Huvuduppgifterna består av felsökning, installation, underhåll och support av våra produkter.

Du har ett stort intresse i problemlösning och egenskapen att ställa kunden i centrum. Du kännetecknas av disciplinerat och professionellt agerande. Du har en stor drivkraft att lyckas med uppgiften.

Arbetet innebär resor främst i Sverige. Du erbjuds goda anställningsförhållanden och ett mycket fritt och spännande jobb under stort ansvar i ett expansivt företag.

Har du frågor angående tjänsten kontakta:
Michael Gustavsson Servicetekniskchef 019 311 301

Din ansökan skickar du till HR@teltek.se
Sista ansökningsdag 2019-10-20

Vi hanterar ansökningar fortlöpande.

Säljare Sverige (Svealand/Norrland)

Dina arbetsuppgifter

Du har lätt för att bygga relationer på olika nivåer hos våra kundföretag. Prata ekonomi utifrån investeringar med VD, men också förstå det tekniska resonemanget ute på golvet. Kunderna återfinns främst inom livsmedels- och läkemedelsindustrin.

Din primära uppgift är att bearbeta nya och befintliga kunder. Men som säljare ingår du inte bara i säljteamet utan också i ett prestigelöst större team med alla de kollegor som utvecklar, producerar och servar produkterna.

Du förväntas vara självgående och ansvarar själv för hela säljprocessen. Du lägger upp dina säljplaner, kontaktar själv kunderna, bokar möten, analyserar kundernas behov, skickar affärsförslag, följer upp och leder till avslut. Du bör räkna med ca 100 dagar på fältet per år, ibland längre resor med övernattning.
 
Utöver kundkontakterna är det viktigt att du utvecklar ett nära samarbete med dina arbetskollegor, säljteamets framgångar vilar i hög grad på utvecklings- och produktionsavdelningen.
 
Din profil
Din utbildningsbakgrund består sannolikt av gymnasie- eller högskoleutbildning, gärna med ekonomisk eller teknisk inriktning. Vi söker dig som har erfarenhet av liknade roll, men störst vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. Du är självgående och tar egna initiativ. Du kan jobba självständigt men förstår vikten av att samspela med företagets övriga ”spelare”.
 
Förutom ovan nämnda egenskaper gillar du teknik och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du är serviceinriktad och lösningsorienterad med en ödmjuk framtoning.

Låter detta intressant? I så fall har du möjlighet att få ett utvecklande och varierande arbete i en mycket stimulerande miljö.
 
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:
Knut Kroon
på tel: 0705-555 341
 
Din ansökan mailar du till:
knut.kroon@affarsmannaskap.se

Vår återförsäljare OFI Weigh & Inspection Solutions i Australien skickade en video när Teltek C80 är i bruk. 

Teltek C80 bidrar till jämn och enhetlig vikt på levererade produkter. Med hög noggrannhet sorterar checkvågen ut produkter med fel vikt efter förinställda viktgränser. 

Kontakta oss:

Teltek i Örebro AB
Argongatan 83
703 74 Örebro

Telefon: 019 311 300
E-post:
info@teltek.se

Nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress för att registrera dig för vårt nyhetsbrev. 3

Certifierade i enlighet med ISO 9001:2015 samt 14001:2015